Valokuitunen (#4)

Liittymän tilaus

Täytä tähän perustiedot, kuten liittymänopeus ja kytkentäpäivä


Kampanjahinnat voimassa 12kk toimituksesta, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla.

Lisävalinnat

Tässä osiossa voit valita julkisen IPv4-osoitepoolin ja muita lisäpalveluita, kuten reititin ja F-Securen tietoturva. Reititysvaihtoehtona oletus privaatit osoitteet on riittävä useimmille. Mikäli pidät esim. palvelinta tai tarvitset kaksisuuntaista VPN-yhteyttä, voit valita optiona julkisen ipv4-poolin.


Oletuksena liittymä toimitetaan privaattiverkon IPv4-osoitteilla. Tämä tarkoittaa sitä, että oletuksena tietokoneet ym. laitteet ovat piilossa netistä päin tulevilta yhteydenotoilta. Soveltuu normaaliin netin käyttöön, kuten surffaamiseen, sähköpostiin, nettipelaamiseen ja striimauspalveluiden käyttöön. Samaa tekniikkaa käytetään mm. 4G/5G-liittymissä.

Jos tarvitset avoimen yhteyden myös ulkoverkosta kotiinpäin, esim. VPN-yhteyden takia, valitse julkiset IPv4-osoitteet. Nettipelien pelaamista varten et tarvitse julkisia osoitteita. Julkiset IPv4-osoitteet valitsemalla on kokonaan julkisessa ip-poolissa, seassa ei tule privaatteja osoitteita, eikä meille tarvitse ilmoittaa laitteiden MAC-osoitteita.

Jos tarvitset vain yhden julkisen IPv4-osoitteen tietylle laitteelle, valitse Privaatit osoitteet ja laita lisätietoihin laitteen MAC-osoite. Tästä kertakustannus 25,10 € ja sama aina, kun laitetta halutaan vaihtaa.

Kaikissa vaihtoehdoissa on mukana natiivit IPv6 osoitteet (DHCPv6, Prefix Delegation /56 prefix) + hostille mainostetaan /64 osoite. Suosittelemme IPv6:n  kääntämistä päälle omassa reitittimessä. Sillä saat teknisesti suorimman ja viiveettömimmän yhteyden nettiin, niihin palveluihin, jotka IPv6:tta tukee.

Tärkeimpiä ominaisuuksia kaikissa myymissämme reitittimissä:
  • Meidän toimesta valmiiksi optimaalisesti konfiguroitu ja automaattiset ohjelmistopäivitykset
  • Hyvin pitkä firmware-saatavuus. Tyypillisesti vähintään 10v. Ei tarvitse pelätä, että laite pitää uusia 3 vuoden välein.
  • Hyvin paljon ominaisuuksia edistyneempäänkin käyttöön (Wireguard VPN, Zerotier ymym.)
  • Ei Kiinalainen - laitteet suunnitellaan ja suurin osa myös valmistetaan EU:ssa. Softa pohjautuu Linuxiin ja suunnitellaan Latviassa
  • Tehokkaat prosessorit, kaikissa ylläolevissa quad-core ARM cpu
  • Tuotetuki suoraan meiltä!
  • Mahdollisuus etätukeen! Konfiguroimme etäyhteyden reitittimeen ja voimme auttaa wifiongelmissa. Jos jokin laite ei suostu yhdistämään tai nopeus on huono, saamme todennäköisesti etänä debugattua mikä on vikana.
  • Mahdollisuus laajentaa verkkoa lisätukiasemilla.

F-Secure tilaukset toimitetaan lisenssikoodina sähköpostilla.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on saanut paljon kiitosta. Vastaamme viesteihin uskomattoman nopeasti ja asiantuntevasti arkisin 9.00-17.00. Mikäli haluat laajempaa asiakaspalvelua, voit valita Premium asiakaspalvelun. Premium asiakaspalvelulla viestisi saa meillä Premium-tägin ja ne ohjautuu omaan jonoon ja käsitellään priorisoidusti. Premium asiakaspalvelu palvelee sähköpostilla myös iltaisin eli vastausta ei useinkaan tarvitse odottaa seuraavaan arkipäivään. Mikäli mahdollisissa vikatilanteissa on kriittistä, että saat vastauksia heti, valitse Premium. Premium asiakaspalvelussa voidaan antaa myös laajemmin neuvoja nettiä koskeviin kysymyksiin.

Tilaajatiedot

Täytä tähän tiedot tilaajasta ja asennusosoitteesta. Jos tilaajana on yritys, laita lisätietoihin yrityksen laskutustiedot.